4 Mart 2014 Salı


  Milföylü Tavuk Baget







Pratik ve göze çok hitap eden bir tarif.Doyurucu olması sebebiyle bir arkadaşınız mesai çıkışı size uğramak istediğinde bu tarif merkezli  hoş bir menü hazırlayabilirsiniz.Gelelim yapılışına ;


Malzemeler

6 adet tavuk but
6 adet milföy
Tuz
Üzerine sürmek için yumurta sarısı ve çörek otu


Yapılışı

Önce tavuk butlarını tuzlu suda haşlayın. Bu arada oda ısısında çözdürdüğünüz milföy hamurlarını şeritler halinde kesin.Tavuk butları soğuduğunda hazırlamış olduğunuz milföy şeritlerini üzerlerine düzgünce sarın.En üste yumurta sarısı sürüp çörekotu ekleyin.Uçlarına rahat tutmak amacıyla aliminyum folya sarıp önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin ve dilediğiniz şekilde servis edin:)))